Gratis fragt + levering på 1-2 dage

Drugging – Drink Spike Test

Undgå at blive forgiftet i nattelivet

Beskyt dig selv og dine venner mod drugging med den nye drink spike test.

Drink Spike testen giver mere sikkerhed & tryghed i nattelivet.

Drugging eller drink spiking er desværre et udbredt fænomen i nattelivet i hele Danmark og det anslåes at knap hver femte unge har været udsat for drugging.

Med Drink Spike testen fra CYD kan du og dine venner få en større sikkerhed når i bevæger jer rundt i nattelivet. 

Har nogen puttet noget i din drink?

Med Drink Spike testen tager det kun få sekunder at finde ud af. Testen kan detektere GHB og ketamin som er nogle af de mest anvendte former for narkotika ved drugging,

Køb nu

Drink Spike Test

1 pakning indeholder i alt 5 teststrimerl

DKK 65

Sådan bruger du testen

En pakning indeholder i alt 5 teststrimler som kan medbringes når du er ude i nattelivet.

1. Dyp din finger i drinken

Det er helt enkelt. 
Dyp først din finger i den drink som du vil teste. 

2. Overfør 2 dråber til teststrimlen.

Overfør herefter 2 dråber til teststrimlen
– placer 1 dråbe på henholdsvis det pink og det gule felt.

3. Aflæs farven på feltet.

Vent få sekunder og aflæs med det samme farven på felterne. Hvis farven har skiftet til BLÅ eller ORANGE må du ikke drikke drinken og testen er forgiftet.

Husk – hvis du er i tvivl, så lad altid være med at drikke drinken. 

Medieomtale

Drink Spike testen fra Check Your Drink er et internationalt tilgængeligt produkt, som er blevet omtalt i en lang række internationale medier.

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest almindelige spørgsmål om Drink Spike testen herunder. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så send os en mail på kundeservice@medikal.dk.

Hvor sikker er testen?

Drink Spike testen fra CYD har gennemgået omfattende laboratorietest for både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke.

Testen har en detektionsrate på 97 % og nøjagtighed på 99 % for GHB og ketamin.

Virker testen på alle drinks?

Drink Spike testen er testet på både alkoholiske og ikke-alkoholiske drinks. 

Det er dog vigtigt at bemærke at falsk positive resultater kan forekomme ved særligt røde drinkstyper, såsom rødvin.

Er du i tvivl om resultatet, så lad være med at drikke drinken.

 

Hvor længe skal jeg vente for at aflæse resultatet?

Efter du har overført en dråbe af din drik på hvert testfelt, vil du se en farveændring (fra pink til blå, gul til orange) inden for 10-30 sekunder, hvis din drik er blevet tilsat stoffer.

Hvornår skal jeg bruge Drink Spike testen?

Hvis du har efterladt din drink uden opsyn, hvis du føler dig dårlig efter nogle få drinks, hvis en fremmed, du er usikker på, køber en drink til dig, eller hvis en ven opfører sig mærkeligt.

Hvad gør jeg hvis testen er positiv?

Fortæl det til nogen du har fuldstændig tillid til, såsom en ven, sikkerhedspersonale, en læge eller politiet. Søg altid hjælp da reaktionen kan indtræffe med forsinkelse.

Hvis du ikke er sammen med nogen, skal du ringe til en person, du stoler på, og tage hen til et sikkert sted. Bed om at låne en telefon, hvis din egen er blevet stjålet. Vær forsigtig med at acceptere hjælp fra en fremmed og forlad ikke stedet med nogen, du ikke kender.

Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, skal du ringe 112. Ellers skal en person, du har tillid til, følge dig til den nærmeste skadestue. Fortæl lægepersonalet, at du tror, din drink er blevet tilsat stoffer.

Sørg for at en betroet ven eller pårørende følger dig hjem og bliver hos dig, indtil stofferne er fuldstændigt ude af dit system

Hvad er holdbarheden på testen?

Drink Spike testen fra CYD har en holdbarhed på 5 år. Bemærk at udefrakommende faktorer som fx fugt eller andet kan påvirke holdbarheden.

Er du ejer af en restaurant, bar eller natklub? Tag ansvar for dine gæster.

Synlighed giver sikkerhed. 

Det er afgørende at sikre en tryg og sikker oplevelse for dine gæster. Drink Spike testen fra CYD gør det muligt for jer at tage ansvar og sørge for at jeres gæster trygt kan opholde sig hos jer.

Vi tror på, at synlighed er nøglen til sikkerhed. Ved at tilbyde Drink Spike testen til dine gæster sender du et stærkt signal om, at du prioriterer deres sikkerhed og velbefindende.

Drink Spike testen er enkel at bruge og giver øjeblikkelige resultater. Ved blot at placere en dråbe af drinken på testfelterne kan dine gæster inden for få sekunder se, om deres drik er blevet tilsat stoffer. Denne hurtige og pålidelige test giver dem mulighed for at handle hurtigt og tage de nødvendige forholdsregler, hvis de står over for en potentiel trussel.

Ved at tilbyde Drink Spike testen til dine gæster viser du at I tager ansvar for deres sikkerhed og skaber tillid til din natklub og dine gæster vil føle sig trygge og værdsatte.

Vi opfordrer alle natklubber, barer, restaurationer, festivaler, leverandører mm. til at tage ansvar for deres gæsters og kunders sikkerhed ved at gøre Drink Spike testen tilgængelig for alle. 

Lad os sammen skabe en kultur, hvor synlighed og sikkerhed går hånd i hånd. Din investering i dine gæsters sikkerhed vil ikke kun gavne dem, men også styrke din natklubs omdømme som et ansvarligt og trygt sted at feste.

Vi tilbyder særlige fordelagtige løsninger til dette formål – kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Bliv autoriseret forhandler af Drink Spike testen fra 'Check Your Drink'

Medikal ApS er dansk distributør af Drink Spike testen fra ‘Check Your Drink’. Ønsker du at forhandle testen i din butik, apotek eller webshop? Bliv en del af vores autoriserede forhandler-netværk!

Kontakt os på kundeservice@medikal.dk for mere information om forhandleraftaler og muligheder.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
[]