NYHED - Test din vaccination
Vi tilbyder nu test af vaccinerespons

Offentlige og private virksomheder

Tilbud til virksomheder og medarbejdere

Sikker på arbejde
- test jeres medarbejdere for COVID-19 ude hos jer

Har jeres medarbejdere en stor kontaktflade? Ønsker I at sikre at jeres medarbejdere har bedst mulige betingelser for at undgå smitte med Covid-19?

Hos Medikal tilbyder vi en unik pakkeløsning der gør at I løbende kan teste jeres medarbejdere på arbejdspladsen og dermed nedsætte risikoen for smitte med Covid-19.

Hvad vi tilbyder?
 

1. Spyttest uden ubehag for medarbejderen

Hos Medikal bruger vi en særligt udviklet spyttest, som ingen gener har for medarbejderen og der er altså ikke behov for næsepodninger. Testen er meget hurtig at tage og giver svar indenfor max 30 minutter.

Testen er ligeledes meget sikker og CE-godkendt. 

Vi indgår altid i en konkret dialog med den enkelte virksomhed om hvad deres konkrete behov er. Dette både ifht. antal ansatte, hvilken frekvens af test der ønskes og generel vejledning.

Vi tilbyder en meget fleksibel aftale hvor I kun betaler for det antal tests der er nødvendige. Vi tilbyder ligeledes særlige rabataftaler ved større bestillinger.

2. Lægefaglig bistand og vejledning – kom trygt i mål.

Vi sørger for at vores kompetente lægefaglige personale instruerer en dedikeret person hos jer, som er ansvarlig for testen. Dette betyder, at I vil kunne tage testene hurtigt og ofte og udnytte jeres egne ressourcer bedst muligt.

Vi tilbyder ligeledes også at sende vores sundhedsfaglige personale ud til jer og håndtere alle test. 

Vi er med jer hele vejen og sørger for løbende at følge op og kontrollere at alt foregår rigtigt og hvis I har spørgsmål er vi altid til rådighed.

3. Indberetning til SSI og opdatering af medarbejdernes Coronapas.

Hos Medikal sørger vi for at alle data fra jeres tests bliver indsamlet via vores IT-system og uploadet til SSI således at alle lovmæssige krav er overholdt og medarbejdernes coronapas ligeledes bliver opdateret.


Tilbuddet kan købes af både private og offentlige virksomheder og kan ligeledes anvendes i forbindelse med afholdelse af arrangementer, forestillinger og andet.

Kontakt os nu for at uforpligtende tilbud på kundeservice-erhverv@medikal.dk

Pakken er relevant for alle der;
  • Har medarbejdere som er særligt udsatte med en stor kontaktflade.

Det kan være ansatte i supermarkeder, udleveringssteder for mad eller andet, byggepladser, fitnesscentre, chauffører, ansatte i sportsklubber mm.

  • Er på vej til at åbne arbejdspladsen op igen efter nedlukning.

Hvis jeres medarbejdere har været hjemsendt gennem længere tid, kan det give ro og tryghed for medarbejderstaben at vide, at de løbende bliver testet.

  • Jævnligt ønsker at teste medarbejdere for derved at nedsætte risikoen for smitte.

Uanset om I er en IT-virksomhed eller et advokatfirma, er det vigtigt at jeres medarbejdere jævnligt bliver testet. Dette for primært at sikre medarbejderens helbred men også de andre medarbejderes helbred og undgå lokale smitteudbrud.

  • Har syge medarbejdere, eller medarbejdere der har været i kontakt med en formodet smittet med Covid-19

  • Ønsker at reducere det store tidsforbrug der går med at sende medarbejdere til testcentrene.

Det er oftest meget tidskrævende at sende medarbejdere ud til test på de forskellige testcentre. Med vores løsning foregår alt hos jer og det vil derfor kræve minimal tid samtidig med i slipper for bekymringer.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping