Gratis fragt + levering på 1-2 dage

PROGRESS – Stress Management Program

PROGRESS

Stress Management Program

Er stress, udbrændthed og mistrivsel et problem i din virksomhed? 

PROGRESS er et unikt Stress Management Program (SMP) fra Medikal som klæder din virksomhed og medarbejdere på til at tackle disse udfordringer og forbedre trivslen for jeres medarbejdere.

Statistikker viser, at omkring hver fjerde sygemelding er forårsaget af dårligt psykisk arbejdsmiljø og stress, og at der er omkring 300.000 danskere, der lider af alvorlig stress

Dette kan have alvorlige konsekvenser for både medarbejdernes helbred og virksomhedens økonomi i form af højt sygefravær og øgede omkostninger.

Kom i gang med PROGRESS til jeres virksomhed i dag.

Kom i gang med PROGRESS
til jeres virksomhed.

Er du interesseret i at få PROGRESS-programmet til jeres virksomhed? Send os en henvendelse via formularen og vi vender tilbage hurtigst.

PROGRESS egner sig til virksomheder af alle størrelser og sammensætning og kan tilpasses specifikke afdelinger og medarbejdergrupper.

  Hvad består PROGRESS af?

  PROGRESS består af en række faste grundelementer der samtidig tilpasses jeres virksomhed og behov.

  Vi foretager en grundig analyse af jeres medarbejderes stress- og trivselsniveau både inden og efter programmet er fuldendt. Vi afvikler flere workshops hos virksomheden hvor medarbejdere og ledergruppen hver for sig, får redskaber til hvordan stress håndteres og trivsel øges.

  Afslutningsvist udarbejdes der sammen med ledergruppen et Stress Management Program som bliver virksomhedens fremtidige instrument til at håndtere stress og trivsel.

  Analyse af trivsel og stress
  i virksomheden

  Vi foretager indledningsvist en anonymiseret undersøgelse af jeres medarbejdere og ledere for at fastlægge den gældende tilstand hos virksomheden for stress og trivsel.

  Undersøgelsen vil blive anvendt i det videre forløb og efter forløbet er afsluttet vil der blive udført en opfølgende undersøgelse. 

  Oplæring &
  workshops

  Der vil blive afholdt 2 workshops og oplæg for både medarbejdergruppen og ledelsesgruppen, hvilket afvikles over 2-3 dage afhængig af jeres medarbejdersammensætning.

  Stress Management Program
  - skræddersyet trivsel

  Forløbet afsluttes med at vi i fællesskab med jeres ledelses og HR-gruppe udarbejder en trivselspolitik som kan bruges i virksomheden fremadrettet.

  Er jeres medarbejdere
  stressede?

  Stress er et alvorligt problem i Danmark, som kan have store konsekvenser for både den enkelte medarbejder og virksomheden som helhed. 

  Det anslås, at over 400.000 danskere har symptomer på alvorlig stress, og at stress alene er skyld i en million fraværsdage årligt. Dette kan føre til store helbredsmæssige omkostninger for medarbejdere, herunder øget risiko for depression, hjertekarsygdomme og udbrændthed, samt store omkostninger for virksomhederne i form af sygefravær og reduceret produktivitet.

  PROGRESS er et innovativt Stress Management Program, der er designet til at hjælpe virksomheder med at håndtere stress og øge trivsel i arbejdslivet. 

  Programmet er tilgængeligt for virksomheder i alle størrelser og brancher, og er skræddersyet til at møde de unikke behov i hver virksomhed. Det hjælper medarbejdere og ledere med at genkende deres egne stress-signaler og lærer dem, hvordan de skal håndtere stress, trivsel og udbrændthed i virksomheden.

  Vores program skaber en trivselspolitik, der kan implementeres i virksomheden og danner rammerne for, hvordan man fremadrettet håndterer stress, trivsel og udbrændthed.

  Mød vores
  stresscoach

  Anne Vibe er en erfaren ICF-certificeret stresscoach, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at håndtere stress og øge trivsel i arbejdslivet. 

  Anne Vibe afholder workshops og undervisning som led i PROGRESS-programmet, med fokus på stresshåndtering, mindfulness og mentale sundhed i arbejdslivet. 

  Anne Vibe leder disse sessioner og sørger for, at både virksomheden og medarbejderne er godt rustet til at håndtere stress og øge trivsel i arbejdslivet.

  Anne Vibe er kendt for sin evne til at skræddersy træningen til den enkelte virksomhed og for at skabe en positiv og engagerende læring atmosfære. Hendes erfaring som coach gør hende i stand til at hjælpe medarbejderne med at identificere deres stressudløsere og give dem værktøjerne til at håndtere dem.

  Udvalgte samarbejdspartnere

  Medikal samarbejder med virksomheder i hele Danmark. 
  Herunder kan du se et udpluk af vores tilfredse samarbejdspartnere.

  Indkøbskurv
  Der er ingen produkter i kurven!
  Fortsæt med at handle
  []