Gratis fragt + levering på 1-2 dage
COVID-19 Sundhed & helbred

Styrk immunforsvaret med vitaminer & kosttilskud

vitaminer på en lyserød baggrund. vitaminer styrker immunforsvaret

Styrk immunforsvaret med vitaminer & kosttilskud

Immunforsvaret kan hjælpe dig med at undgå forkølelser og andre luftbårne sygdomme, som eksempelvis COVID-19.

Et godt immunforsvar holder sygdom på afstand, ved at bekæmpe fremmede bakterier, når de opdages i kroppen. Immunforsvaret består af en samling af celler, processer og kemikalier, der hele tiden er på vagt over for fremmede og farlige bakterier. Immunforsvaret kan hjælpe dig med at undgå forkølelser og andre luftbårne sygdomme, som eksempelvis Covid-19. 

Den bedste måde at vedligeholde et sundt immunforsvar er at tage sunde, daglige valg hvad angår motion, kost og søvn. Spiser du sundt og varieret, er du aktivt med til at styrke kroppens immunforsvar. 

Undersøgelser viser, at det desuden er en god idé at indtage vitaminer som kosttilskud, da det kan være svært at opnå det ideelle indtag af vitaminer, alene gennem kosten. 

 

Hvilke vitaminer styrker immunforsvaret?
 
Vitamin C

Især vitamin C er kendt for sine positive egenskaber, til at styrke immunforsvaret. Vitamin C bidrager til cellernes funktion, og studier har vist, at det rette indtag af vitamin C kan nedbringe risikoen for øvre luftvejssygdomme, herunder både den gængse forkølelse og Covid-19. 

 

 

Anbefalede produkter fra vores webshop:

https://medikal.dk/vare/c-vitamin-fra-dr-mercola/

Den øvre, daglige grænse for C-vitamin er 2000mg. I dette tilskud fra Dr. Mercola får du 1000mg pr dagsdosis, hvilket gør det til det perfekte supplement for optimal indtag af C-vitamin. 

 

https://medikal.dk/vare/nordbo-c-vitamin-zink-50-kapsler-vegansk/

Dette C-vitamin tilskud kombineres med zink, der er et essentielt mineral for immunsystemets funktion. Det bidrager til cellefornyelse, og har en antiinflammatorisk effekt.

 
 
Vitamin D

Vitamin D bidrager til dannelsen af hvide blodlegemer, som er en meget vigtig del af immunsystemet. D-vitamin er desuden antiinflammatorisk og bidrager derfor til et stærkere immunforsvar.

 

Anbefalede produkter fra vores webshop:

 

https://medikal.dk/vare/nordbo-kosttilskud-vegansk-d3-c-zink/

Kombinationen af C-vitamin, D-vitamin og zink giver dig de mest essentielle næringsstoffer til at styrke immunsystemet, samlet i ét tilskud. I en dosis får du 50μg D-vitamin, 300mg C-vitamin og 10mg zink.

 
Vitamin B
B-vitaminer, især B12 og B6 har en stor betydning for et velfungerende immunsystem, men mange voksne oplever et underskud af B-vitaminer, og det er derfor et af de vitaminer, der er vigtige at tilføre kroppen, for at styrke immunsystemet.
 
Anbefalede produkter fra vores webshop:

https://medikal.dk/vare/nordbo-stress-essentials-b-vitamin/

B-complex kosttilskuddet indeholder vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 og B12, som alle spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af et sundt immunsystem. I kombination med C-vitamin, calcium og magnesium, bidrager tilskuddet desuden til at mindske træthed, og er derfor ideelt for dig, der oplever en stresset og træt hverdag.

 
 
Medicinske svampe
Ud over de velkendte vitamintilskud, har undersøgelser vist, at flere svampearter indeholder næringsstoffer, der kan være med til at styrke immunforsvaret, heriblandt svampene maitake, reishi og turkey tail. Et indtag af disse svampe, kan, udover at styrke immunforsvaret, være med til at nedbringe symptomer på blandt andet astma og lungeinfektioner. 
 
Anbefalede produkter fra vores webshop:
 https://medikal.dk/vare/fermented-mushroom-complex-kosttilskud/

 

Vores fermenterede svampetilskud indeholder hele 7 gavnlige svampearter, der alle er med til at styrke og vedligeholde et sundt immunforsvar.

 

 

Magnesium
Hvis du føler dig træt til hverdag, kan det skyldes et underskud af magnesium. Magnesium mindsker træthed og bidrager til en normal muskelfunktion og knoglestruktur, samt et velfungerende nervesystem. Mange har svært ved at få nok magnesium fra en varieret kost, og derfor kan det være en god idé at supplere med et magnesiumtilskud.
 
Anbefalede produkter fra vores webshop:

https://medikal.dk/vare/nordbo-pure-magnesium-kosttilskud/

100% ren magnesium, der giver dig 150mg magnesium i en daglig dosis.

 

 

Ovenstående produkter er kosttilskud, og bør aldrig erstatte en afbalanceret og varieret kost, men derimod fungere som supplement til kosten.

Efterlad din tanke her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste kommentarer

    Indkøbskurv
    Der er ingen produkter i kurven!
    Fortsæt med at handle
    []