Gratis fragt + levering på 1-2 dage
Udsolgt
Joysbio

Joysbio – COVID-19 antigentest – SPYT (1 stk)

29,95 DKK

CE-godkendt antigen spyttest * Hurtig levering (1-2 dage) * Prismatch

Pakken indeholder 1 stk test.

Læs fuld beskrivelse nedenfor.

Du kan trygt handle på Medikal.dk
Brands:: Joysbio

Beskrivelse

CE-godkendt COVID-19 Antigen spyttest / kviktest fra Joysbio.

Antigen spyttesten fra Joysbio er nem og hurtig at anvende og giver resultat for igangværende COVID-19 infektion inden for kun 15 minutter.

Spyttesten har en meget høj sikkerhed (specificitet 100 %).

Spyttesten leveres i pakning af 1 stk.

Specifikationer:

  • Sensitivitet: 95.1 %
  • Specificitet: 100 %
  • Total nøjagtighed: 98.62 %

Spyttesten er CE-godkendt til brug på det europæiske marked. Bemærk dog, at testen pt. kun er godkendt til professionelt brug.

 

Medikal er med dig hele vejen ♥

Hos Medikal er sikkerhed og kundetilfredshed afgørende og vi er derfor med dig hele vejen – har du spørgsmål til produktet, hvordan testen udføres eller andet, kan du altid kontakte os per telefon på 49 40 56 60 eller sende en mail til kundeservice@medikal.dk.

 

NYHED – Test af antistoffer efter vaccine

Medikal tilbyder test af neutraliserende antistoffer efter vaccination. Testen adskiller sig fra de gængse antistoftest, man kender fra fx apotekerne, der alene måler antistoffer efter tidligere infektion. Læs mere her.

 

Dispensation til selvtest på skoler og uddannelsesinstitutioner

Spyttesten fra New-Gene har fået dispensation fra Lægemiddelstyrelsen, til at kunne benyttes som selvtest på skoler og uddannelsesinstitutioner. Kontakt os for at høre nærmere herom.

 

Engrossalg til virksomheder og offentlige kunder

Medikal tilbyder særlige priser ved engrossalg af antigentest og andet testudstyr. Kontakt os for at modtage et tilbud.

 

Test hos virksomheder for COVID-19

Medikal tilbyder COVID-19 test af medarbejdere hos virksomheder i hele landet. Vi er en professionel testudbyder og udfører test hos nogle af landets største virksomheder. Vi kan udføre test efter aftale (fra >15 medarbejdere), enten ad-hoc eller som faste aftaler. Læs mere her.

Test af medarbejdere udføres enten med spyttest eller nasal test efter aftale. Testresultaterne indberettes umiddelbart efter testudførelsen til SSI og medarbejderen får opdateret sin Coronapas app og Sundhed.dk samt tilsendt et digitalt certifikat per SMS.

Medikal er registreret hos Lægemiddelstyrelsen som autoriseret importør og distributør af medicinsk udstyr, og er endvidere godkendt som testcenter hos Styrelsen for Patientsikkerhed samt Statens Serum Institut.

Vi benytter kun erfarne testmedarbejdere, med rig erfaring og sundhedsfaglig træning, og vi garanterer høj professionalisme og kundetilfredshed.

 

Yderligere Information

Vægt 0,05 kg
Antal i pakning

1 stk.

Prøvetype

Spyt (saliva)

Testtype

Professionel test

CE-certifikat

Download(999 KB)

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
[]