Gratis fragt + levering på 1-2 dage
Udsolgt
NewGene

New-Gene COVID-19 Antigen Kviktest – SPYT (5 stk)

149,00 DKK

CE-godkendt antigen spyttest * Hurtig levering (1-2 dage) * Prismatch

Pakken indeholder 5 test i alt.

Læs fuld beskrivelse nedenfor.

Du kan trygt handle på Medikal.dk
Brands:: NewGene

Beskrivelse

CE-godkendt COVID-19 Antigen spyttest / kviktest fra New-Gene.

Med spyttesten kan du, nemt og hurtigt, screene for infektion med COVID-19. Bemærk, at der er tale om en spyttest og ikke en næsetest, hvorfor der ingen ubehag er forbundet med at tage testen.

Spyttesten er meget nem at bruge – host og spyt i den medfølgende kuvert – opsaml spyttet med den medfølgende pipette og overfør derefter til prøveglasset. Vent et minut og dryp 3 dråber på prøvekortet. Svaret kan aflæses indenfor få minutter. Bemærk, at det er vigtigt, at du hverken har drukket eller spist i op til 30 minutter inden prøven udføres, og det er altid en god ide at skylle munden inden. Se også vores instruktionsvideo nedenfor.

Testen har en høj sikkerhed og er sammenlignelig med de kviktests / hurtigtests, man kender fra testcentrene.

Specifikationer:

  • Sensitivitet: 97.3 %
  • Specificitet: 99.0 %
  • Total nøjagtighed: 98.1 %

Spyttesten er CE-godkendt til brug på det europæiske marked. Bemærk dog, at testen pt. kun er godkendt til professionelt brug.

 

Medikal er med dig hele vejen ♥

Hos Medikal er sikkerhed og kundetilfredshed afgørende og vi er derfor med dig hele vejen – har du spørgsmål til produktet, hvordan testen udføres eller andet, kan du altid kontakte os per telefon på 49 40 56 60 eller sende en mail til kundeservice@medikal.dk.

 

NYHED – Test af antistoffer efter vaccine

Medikal tilbyder test af neutraliserende antistoffer efter vaccination. Testen adskiller sig fra de gængse antistoftest, man kender fra fx apotekerne, der alene måler antistoffer efter tidligere infektion. Læs mere her.

 

Dispensation til selvtest på skoler og uddannelsesinstitutioner

Spyttesten fra New-Gene har fået dispensation fra Lægemiddelstyrelsen til at kunne benyttes som selvtest på skoler og uddannelsesinstitutioner. Kontakt os for at høre nærmere herom.

 

Engrossalg til virksomheder og offentlige kunder

Medikal tilbyder særlige priser ved engrossalg af antigentest og andet testudstyr. Kontakt os for at modtage et tilbud.

 

Test hos virksomheder for COVID-19

Medikal tilbyder COVID-19 test af medarbejdere hos virksomheder i hele landet. Vi er en professionel testudbyder og udfører test hos nogle af landets største virksomheder. Vi kan udføre test efter aftale (fra >15 medarbejdere), enten ad-hoc eller som faste aftaler. Læs mere her.

Test af medarbejdere udføres enten med spyttest eller nasal test efter aftale. Testresultaterne indberettes umiddelbart efter testudførelsen til SSI og medarbejderen får opdateret sin Coronapas app og Sundhed.dk samt tilsendt et digitalt certifikat per SMS.

Medikal er registreret hos Lægemiddelstyrelsen som autoriseret importør og distributør af medicinsk udstyr, og er endvidere godkendt som testcenter hos Styrelsen for Patientsikkerhed samt Statens Serum Institut.

Vi benytter kun erfarne testmedarbejdere, med rig erfaring og sundhedsfaglig træning, og vi garanterer høj professionalisme og kundetilfredshed.

 

Se vores instruktionsvideo – sådan bruges spyttesten

Yderligere Information

Vægt 0,07 kg
Antal i pakning

5 stk.

Prøvetype

Spyt (saliva)

Testtype

Professionel test

CE-certifikat

Download(315 KB)

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
[]